Складання травосумішей

На сайті Sembaza ви зможете замовити послугу складання травосумішей абсолютно безкоштовно. Високий клієнтський запит в цьому сегменті сприяє формуванню нашої пропозиції. Ми робимо суміш під ваші потреби, а оплата робитися за фактичну вагу посівного матеріалу, який увійшов до складу суміші.

Практика показує, що вирощування трав’яних культур найбільш ефективне саме в травосуміші. Суміш є використання двох і більше рослин для посіву в змішаному виді.

Відстежуючи історію продажів нашого сайту, можна зробити однозначний висновок, що більшість клієнтів роблять вибір на користь травосуміші. Замовляють різні культури для посіву на одній площі.

Купуючи окремо насіння кожної рослини – надійний варіант, який має свої переваги. Найголовніше це те що можна побачити і оцінити якість посівного матеріалу. І бути до кінця упевненим в тому, що усі бажані компоненти увійдуть до суміші.

Недобросовісні продавці можуть зловживати довірою своїх клієнтів. Така недобросовісність виражатися наприклад у відсутності заявленого компонента в суміші або неточне співвідношення цих компонентів.

Прекрасно розуміючи подібне побоювання клієнтів, ми готові зробити суміш трав для ваших потреб не перемішуючи насіння. Підберемо компоненти, які відповідатимуть вашим потребам, а ви вже самі зможете їх перемішати.

Звичайно ж у нас є і готові рішення. Ви зможете також купити готові суміші, які залишиться тільки посіяти.

Травосуміші можна розділити за такими критеріями:

  • Кормові;
  • Газонні;
  • Медоносні;
  • Сидеральні.

Кормові травосуміші мають високий попит. При виборі компонентів враховується спрямованість використання.

Для пасовищних цілей підбираються відповідно пасовищні трави. І враховуються кліматичні умови проростання. Для сінокосу підбираються лугові і пасовищні трави.

Враховується також термін на який планується формування травостою.

Газонні суміші роблять з пасовищних культур. Вартість може відрізнятися від кількості та співвідношення компонентів.

Медоносні та сидеральні суміші робимо під конкретне замовлення виходячи з наявності таких культур.

Якщо у вас є потреба в складанні травосуміші, звертайтеся по контактним номерам за більш детальною консультацією.